Iroda : 1039 Budapest, Kalászi köz 8/b
Tel.: +36 30 940-6111 | Email: info@compart.hu
Építésziroda - Családi ház tervezés
Építésziroda - Családi ház tervezés
Építésziroda - Családi ház tervezés
Építésziroda - Családi ház tervezés
Építésziroda - Családi ház tervezés
Építésziroda - Családi ház tervezés
Építésziroda - Családi ház tervezés

Kiemelt munkáink

Tervezés menete

Cégismertető

Irodánk elődje CompArt Stúdió Kft. néven 1994-ben három építész Szalai Zsolt, Buda Miklós és Pálfalvi Ferenc összefogásával indult. Kezdetben neves építészek munkatársaiként az építőipar teljes területére kiterjedő tervezési feladatokban vettünk részt. Későbbiekben saját tervezésű családi- és társasházak, középületek, ipari épületek megalkotásával, műemlék jellegű épületek átalakításával, emellett térinformatikával foglalkozott, ill. rendezési tervek készítésében vett részt irodánk.

Jelenlegi cégünk a CompArt Építésziroda 2009 szeptemberében vált ki az előző cégből, és Szalai Zsolt vezetésével Petrovai Edina támogatásával az építészeti tervezés vonalát viszi tovább. Cégünk elsősorban épületek generáltervezését végzi, állandó és tapasztalt szakági tervezőtársakkal kiegészülve. Statikus, gépész, elektromos, közmű, út, táj és kertépítész, geodéta, talajmechanikus, költségvetéskiíró, belsőépítész és más szükséges tervező kollégát vonunk be az aktuális munkáinkba.

Tervezési feladataink megoszlanak, sok lakóépületet, családi- és társasházat, igényes villaépületet tervezünk. Az utóbbi időben számos középület tervezése szerepelt a munkáink között, pl. irodaház, cégközpont, wellness szálloda, polgármesteri hivatal, diszkont áruház, élelmiszer bolt, gyártóüzem, raktárcsarnok. Ezen kívül egy gyönyörű műemléki épületnek adtunk új funkciót.

Készítünk EU-s, területfejlesztési és egyéb pályázatokhoz szükséges tervdokumentációkat, költségvetéseket és a hozzájuk kapcsolódó egyéb iratokat.

Munkáink, terveink feldolgozása AutoCAD programban folyik, látványtervek 3D Stúdió használatával ill. szabadkézzel készülnek.

Fontosnak tartjuk folyamatos jelenlétünket az általunk tervezett épületek építésénél, hogy a lehető legjobb műszaki és esztétikai minőségben épüljenek fel. Ugyanilyen fontos megbízóinkkal és az építőkkel való szoros, gyakran baráti kapcsolat.

Az oldalon lévő bármilyen információ vagy fotó csak a honlap írásos beleegyezésével és a forrás feltüntetésével engedélyezett!
Webmester: Hati | Copyright © 2010 - www.compart.hu | Minden jog fenntartva!